Adlina's Official Blog ♥
Let's make a wish!
Tuesday, 26 February 2013 | 0pengomen (s)!

ehem ehem,
tiba tiba rasa rajin pulak nak update blog waktu waktu mcm ni haha.
Mula mula tadi ingat nak search untk cari gambar tukar header n background twitter.
Non stop gila kot cari haha. Rasa tak puas tengok gambar gambar kat Paris.
Eiffel Tower tu semua hihi. <3

well, let's make a wish!

I hope, someday I'll be in Paris.












that's all for now. XOXO, love !


Flowers again
Sunday, 17 February 2013 | 0pengomen (s)!

Hey ho ho assalammualaikum.
Taknak buat entry panjang sangat.
Well,
I got another a bouquet of flowers hihi.
Thanks thanks thanks thanks and thanks! :D


Xoxo, much love! 



favourite baby girl.

Hey hey hey, assalamualaikum.
Well, taktahu kenapa rasa rindu nak jumpa budak kecik ni laggggggiii :/
Mula mula ingt lelaki tau, haha rupa rupanya perempuan.
Comel je tengok >< geram geram.
Actually, this little cute baby girl ni anak buah Azam.
Thanks to Azam sbb bagi aku dgn Mas main dgn budak comel ni. 


Baby girl, i miss you so much. Hihihi <3
Ada masa free free nnti, inshaAllah kita jumpa lagi.

Kay, assalamualaikum. XOXO

For You.

Assalamualaikum.

Post kalini khas untuk classmate yang baru je kehilangan ayah tersayang.
Innalillahiwainnailaihirroji'un..
Rasanya tak perlu kot mention siapa org nya kan?
Cukup dengan sedekah kan Al-Fatihah. 
Seriously, since dapat tahu berita ni, aku terus terduduk sebab terkejut sgt. Taktahu boleh, smpai nangis sbb bayangkan apa perasaan kawan tu bila hadapi ujian mcm ni sekali kan. hmm.

Aku sendiri tak dapat bayangkan dan tak sedia lagi untk hadapi semua ni.
Ya Allah.... panjangkan lah umur kedua ibubapaku dan semua ahli keluarga ku. Aminn

To my dear Friend, 
Aku tahu kau kuat. Bukan aku je, tapi Allah sendiri uji kau mcm ni sbb Allah tahu kau dan keluarga tabah.
Aku dan kawan kawan yang lain sentiasa doa kan yang terbaik untk kau dan keluarga. 
Semoga arwah ditempatkan bersama orang orang yang beriman. Aminnnn
In Shaa Allah.


Annoyed me
Monday, 11 February 2013 | 0pengomen (s)!

hello.
I dont know why. But ergh. 

Peeps,
please don't judge a book by its cover.
And talk to me first before you go spreading shit around.

You, please take note! Nak benci karang macam kejam pulak, whatever it is, i hate you 
kbye.

Wedding.
Sunday, 20 January 2013 | 0pengomen (s)!


Thanks to Mas Afiqah sebab sudi jemput ke wedding abang dia yang memang awesome tu.
Ala ala garden gitu.
Rasa nak kawin cepat cepat je xD hihi












Thanks juga kepada Farah Nabillah, Sis Solehah Azam, Muazzam Mustapha (:


For the first time.

H E L L O.
Ada yang addicted tak dengan bola sepak?
Honestly aku bukan sorang dari yang minat team team bola ni.
Tak kesah la dalam atau luar negara haha.
Tak minat. At all okay.
But kalau Malaysia lawan tu apa salahnya kita bagi sokongan kan?

So haritu Selangor lawan Pahang, my Abah bawak tengok live game tu kat Stadium Shah Alam.
Tktahu kenapa aku jadi sangat sangat eksaited bagai.




So Selangor berjaya mengatasi Pahang dengan 3 gol hehe.

Thanks to my Abah sebab sudi bawak tengok live :* hihi
Atleast dapat pengalaman. Kan?
Thats all from now. Assalamualaikum




Older Post
The Adlina



Hi peeps. Nur Adlina. Currently stay at Subang. Love and being nice dengan those yg baik dengan saya. Keep in touch baby :*


tumblr hit counter
total hits


♥ Diary ♥
♥ Myself ♥
♥ Buddies ♥
♥ Credit ♥


Let's Talk!


My Followers!

Enjoy yeah!